درباره نشریه

نشریه علمی-پژوهشی کسب و کار اجتماعی یکی از نشریات علمی دانشگاه تهران است که به فارسی با خلاصه انگلیسی و به صورت فصل نامه منتشر می شود. این نشریه که پذیرای مقالات پژوهشی است، انعکاس دهنده آخرین یافته های پژوهشی کشور در موضوعات متنوع اقتصاد، محیط زیست، کارآفرینی، کشاورزی، علوم اجتماعی، علوم پایه، حکمرانی و جغرافیاست. نشریه کسب و کار اجتماعی کاملا ماهیت بین رشته ای داشته و مقالاتی که با هدف یک نوع کسب و کار اجتماعی تدوین شود را در اولویت‌ قرار می دهد.

سایر موضوعات مرتبط شامل: نظریه پردازی در مورد ماهیت کسب و کار اجتماعی، مدیریت استراتژیک در کسب و کار اجتماعی، کارآفرینی و بازاریابی در کسب و کار اجتماعی، پایداری کسب و کار اجتماعی، کسب و کار اجتماعی در مدیریت فقر، نقش و جایگاه کسب و کار اجتماعی در حل معضلات اجتماعی، توان افزایی جوامع محلی، اخلاق در کسب و کار اجتماعی، کسب و کار اجتماعی و محیط زیست، کسب و کار اجتماعی و مسائل فرهنگی، مسئولیت اجتماعی شرکتها در کسب و کار اجتماعی، کارآفرینی اجتماعی می باشد.

این نشریه در  پایگاه ISC و نیز SID (جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران) نمایه می‌شود.